Visagie

Visagie voor elke gelegenheid

Jouw innerlijke schoonheid vertaalt

Jouw innerlijke schoonheid naar buiten halen; dat is waar de visagie van teamharryhummel om draait. Je bent al mooi, maar met visagie willen wij dat nog eens extra benadrukken. Of je nu een trouwfeest, jubileum, gala of fotoshoot hebt: onze stylisten verzorgen jouw professionele make-up. Welke look heb jij in gedachten? Waar wil je het accent op leggen? Wat past goed bij jouw teint? Wat versterkt de vorm van je gezicht? Wat sluit goed aan bij je kapsel en kleding? En hoe laat je je ogen spreken? Samen met onze styliste worden onder meer deze vragen beantwoord, zodat jij als een plaatje de deur van onze salon uitloopt.

Afspraak maken
Ontmoet ons team
Dsc 1156 Min

Professionele make-up en meer

Helemaal in je nopjes met

Onze stylisten zijn opgeleid tot visagiste en weten precies hoe zij professionele make-up moeten toepassen. Om jouw schoonheid te vergroten, werken wij met de wereldwijd bekende producten van Make-Up studio.

Als je de salon bezoekt, geven wij jou graag advies over professionele make-up waarmee jij kunt stralen en die geschikt is voor de gelegenheid waar je naartoe gaat. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Professionele make-up aan de hand van een huidanalyse en persoonlijk kleuradvies
  • Epileren/harsen van het gelaat
  • Wimpers verven
  • Wenkbrauwen verven

Specialismen van teamharryhummel

Reviews van onze klanten

Al zo’n 35 jaar kom ik bij teamharryhummel. Ik heb altijd naar volle tevredenheid de producten gebruikt die door de specialisten geadviseerd worden. Twee maanden geleden ben ik overgestapt naar de versteviger van Kevin Murphy; dit geeft meer volume aan mijn haar, de emulsie plakt niet en het heeft een aangename, frisse geur. De verpakking van dit product is compact en gemaakt van 100% gerecycled OceanWaste Plastic. In deze tijd van duurzaamheid steun ik dit initiatief graag en ik hoop dat anderen mijn voorbeeld volgen.

Jeanette

Ik gebruik al enkele jaren de heerlijke shampoo van Moroccanoil en het bevalt mij uitstekend. Ik heb van nature droog krullend haar en aangezien ik het ook regelmatig kleur, heeft mijn haar goede verzorging nodig. Deze shampoo zorgt dat het haar niet uitdroogt, zacht aanvoelt en geeft het een mooie glans. En niet onbelangrijk: ik heb er maar heel weinig van nodig. Al met al een aanrader!

Willy

Altijd een relaxte sfeer, nooit geen gestress of afraffelen van de afspraak, de koffie staat altijd klaar en altijd aandacht voor je wensen. Aldus, een hele fijne kapsalon, waar ik al weer jaren kom en nog vele jaren hoop gebruik van te kunnen maken.

Dorien

Voor meer informatie & beschikbaarheid kun je het formulier invullen.

De kracht van haar