Bruidsstyling

Bruidskapsel en visagie speciaal voor jou

Straal op jouw grote dag

Een prachtige jurk, schitterende locatie, oogverblindende bruidegom en natuurlijk jij als bruid die de show steelt. Voor jouw trouwdag wil je er op je best uitzien. Onze specialisten in bruidsstyling zijn je steun en toeverlaat; wij verzorgen het bruidskapsel en visagie tot in detail. De kracht zit hem in de voorbereiding: ruim voor de grote dag stemmen wij met je af welke styling past bij de look die jij voor ogen hebt. Denk aan je bruidskleding, sieraden en haaraccessoires. Natuurlijk kun je rekenen op ons advies en inspireren we je graag met voorbeelden als je daar behoefte aan hebt. Wil je je bruidsgezelschap ook laten verzorgen? Geen probleem, wij zorgen dat jullie stralen!

Plan hier je intakegesprek
Ontmoet ons team

Zo verzorgen wij een bruidskapsel en bruidsmake-up

in 5 stappen naar je trouwdag

Wij begrijpen het helemaal dat je precies wilt weten waar je aan toe bent als je kiest voor een bruidskapsel en bruidsmake-up bij teamharryhummel. Daarom zetten wij de stappen voor je op een rij:

Intakegesprek

Stap 1

Wat wil je en wat absoluut niet? Wat is de uitstraling van je jurk en je sieraden?
Wij geloven in het versterking van alle elementen die van jou een buitengewone bruid maken en willen daarom alles weten van de look & feel die bij jullie dag past.

Wij bespreken en adviseren je over de haarkleur, extensions of een ander soort haaraanvulling. Ook over het gebruik van haaraccessoires of bloemen in je haar kunnen wij met jou bespreken.

Dsc 1926 Min

Dsc 2150 Min

Proefsessie

Stap 2

Wij laten natuurlijk niets aan het toeval over. Daarom doen wij ruimschoots voor de trouwdag met jou een generale repetitie. Wat is de vorm en zijn de sterke punten in je gezicht?
Als we het hierover eens zijn verzorgen wij de proef van het besproken bruidskapsel en bruidsmake-up.

Foto’s van bruidskapsel en bruidsmake-up

Stap 3

Wanneer de proefsessie klaar is en jij bent blij met het resultaat dan maken wij de foto`s. Zo kan er geen twijfel ontstaan op de grote dag en weet jij ook precies wat je van ons kunt verwachten.

De eventuele haaraccessoires reserveren wij voor jou zodat dit klaar ligt op de trouwdag.

Kleuren extensions epileren

Stap 4

Doen wij het liefst enkele dagen voor jullie trouwdag. Je kunt dan bij ons in de salon terecht voor het kleuren van je haren, haarextensions plaatsen, epileren/harsen van je gezichtshaar, verven van je wimpers en/of wenkbrauwen.

De trouwdag

Stap 5

Jij hoeft vandaag alleen maar te genieten, want je weet precies wat je van onze specialisten kunt verwachten. Dus ontspan, haal diep adem en geniet. Dit is jouw grote dag. En zeg ‘JA’, want zeker deze dag ervaar je de kracht van haar!

Plan hier je intakegesprek
Screenshot 20211209 132034 Instagram Min 1

Het hele bruidsgezelschap goed verzorgd

Om door een ringetje te halen

De kapsels en visagie van moeder, zusjes, bruidsmeisjes, nichtjes en overige gasten kunnen wij ook uit handen nemen. Geef gerust tijdens de proefsessie aan of je hier behoefte aan hebt, zodat we hier in de planning rekening mee kunnen houden. Op de trouwdag zelf zorgen wij dat iedereen er op zijn mooist uitziet. We benutten dit moment ook om te perfectioneren wat we hebben besproken. Er is natuurlijk nog ruimte voor kleine wijzigingen, mocht je bepaalde details tóch liever anders zien. De begintijd is in overleg, maar ons advies is natuurlijk om voldoende tijd te nemen zodat haasten niet nodig is. Als dit beter werkt, kunnen wij langskomen bij jou thuis of op de trouwlocatie. Wij passen ons volledig aan, zodat je deze dag van begin tot eind kunt koesteren!

010
019
Bruidsmeisje En Bruid
Image3
Image4
Image0
Image0
Image
Kapsel 2
Kapsel 4
Kapsel 1

Specialismen van teamharryhummel

Reviews van onze klanten

We hebben een fantastische dag gehad, en heel veel complimenten gekregen over mijn haar.rnHet zat ook zo stevig dat we s’avonds meer moeite hadden met het haar losmaken dan de jurk haha. Dankjewel! 

Daphne

We hebben gisteren een fantastische dag gehad en ik heb veel complimenten gehad over mijn haar en make-up. Nogmaals dank daarvoor!

Lotte

Heel erg bedankt voor het mooie haar en make-up. We hebben een prachtige dag gehad. Het kapsel is heel goed blijven zitten.

Joleyn

Voor meer informatie & beschikbaarheid kun je het formulier invullen.

De kracht van haar