Vorige week hadden we een erg leuk interview, lees het hier.

 In Blog

Wij hebben het mooiste vak op aarde

 

Midden in de Midstraat staat het prachtige pand van Teamharryhummel, waar een team professionele stylisten veel zorg en aandacht besteedt aan het uiterlijk van elke klant.

 

Lichte ruime salon

“Het verbouwen van dit pand tot de lichte ruime salon die het nu is, is een van mijn beste beslissingen geweest,” vindt Harry Hummel. “We hebben een prachtige kapsalon met een vloeroppervlak van maar liefst 165 vierkante meter en we kunnen overal in daglicht werken. Deze magnifieke ruimte alleen al maakt het naar de kapper gaan tot een feest. Ook voor onszelf is het geweldig werken. Het bezorgt ons allemaal veel knip-, kleur-, en stylingplezier en de klanten voelen zich op hun gemak.”

 

Natuurlijke schoonheid benadrukken

“Wanneer mensen in de salon komen en graag ‘iets anders willen’, dan hebben ze daar zelf van tevoren al heel goed over nagedacht,” vervolgt Harry. “Dat is echt compleet anders dan een aantal jaren geleden toen de klanten pas bij ons in de salon door een boek met allerhande kapsels gingen bladeren. Tegenwoordig weten de mensen zelf al heel goed wat ze willen. De nieuwste trends zien ze overal op Internet. Door hier goed naar te luisteren en zo te profiteren van hun kennis en dit vervolgens weer te combineren met onze vakkennis en ervaring komen we tot het beste resultaat.” Styliste Aleida vult aan: “Natuurlijk is het goed om op de hoogte te zijn van de trends, maar daarbij blijft het voor ons het meest belangrijk om iemands sterke punten, zijn of haar natuurlijke schoonheid, te benadrukken. De kracht van ieder mens naar voren halen, waardoor mensen zich goed voelen -wat weer goed is voor hun zelfvertrouwen- dat is voor ons elke keer weer de uitdaging.”

 

Mooiste vak

“Wij blijven goed op de hoogte van de haarmode,” zegt Harry tot slot. “Daar houden wij ons actief mee bezig via de media en door het volgen van cursussen. Elke twee jaar bijvoorbeeld is er een symposium van Redken in Las Vegas. Daar proberen wij altijd aanwezig te zijn. Zo’n 10.000 kappers vanuit de hele wereld komen daar bijeen om alle noviteiten te ervaren en de workshops te volgen. Fantastisch om mee te maken en onze klanten profiteren daarvan. Met onze aandacht, kennis en ervaring proberen wij voor elke klant het mooiste resultaat te halen. Daarin zijn wij niet uniek hoor, dat weet ik wel. Maar ik wil graag wijzen op het samenspel tussen de klant en de mens achter de stoel. Wanneer dat klopt dan doen we het goed. Dan zijn onze klanten tevreden en wij ook. Wij hebben echt het mooiste vak op aarde.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!