Metamorfose

Altijd al eens gedacht aan een nieuwe look maar blijft u aarzelen omdat u niet het juiste advies verwacht, wij willen u hier graag bij helpen. Tijd en aandacht moet boven aan staan in een metamorfose. Er moet een sfeer zijn van vertrouwen, u wordt dan ook door een persoon geholpen. De metamorfose begint met een gesprek en het winnen van vertrouwen. Bij aankomst in de salon staat een kopje koffie voor u klaar. Hierna wordt besproken wat u wilt en misschien nog wel belangrijker wat u niet wilt. In het gesprek komen diverse aspecten aan de orde, uw haar, kleur en valling maar ook zeker uw huid en gezicht. Wij maken vooraf een foto van hoe u bij ons binnen bent gekomen. Na afloop krijgt u de foto mee met het advies.

Het wassen (hoofdmassage), knippen, omvorming en/ of kleuren wordt door een topstylist gedaan net zoals het föhnen en stylen. U kunt geëpileerd of geharst worden, ook verven van de wenkbrauwen of wimpers is geen probleem. Hierna worden de puntjes op de i gezet door u op te laten maken door een topstylist welke ook een visagie opleiding heeft. Tot slot geven we u advies over de verzorging en het onderhoud thuis zodat u niet alleen voor de spiegel tevreden bent maar ook in de weken na het bezoek aan ons.

shutterstock_180360554-w1200

Een compleet nieuwe en verrassende look die past bij jouw persoonlijkheid!

Een metamorfose is een samenwerking tussen 3 kwaliteiten, een kledingstyliste, haarstyliste en een make-up artist, ieder een specialist op zijn eigen vakgebied. We creëren bij een metamorfose een geheel nieuwe en eigen stijl, een nieuwe coupe, make-up en een verfrissende kledingstijl. Jouw persoonlijkheid is uniek, we adviseren je niet zoals wij er zelf uit zien of volgens de laatste mode. We gaan samen met jou kijken wat het beste bij je past en waar jij je lekker in voelt op lange termijn. Straal uit wie je echt bent, je zult verrast zijn door het resultaat! Voor en na foto`s van onze klanten vindt je op facebook en in onze blog. (uiteraard nadat je hier toestemming voor hebt gegeven)

• Je hebt al een metamorfose vanaf 195,-
• Een metamorfose met meerdere personen is ook mogelijk
• Een metamorfose is er voor zowel mannen als vrouwen

–> Lees hier de beoordelen van onze klanten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!