Maroccanoil

 In Blog

Maroccanoil

“Winter”

 

Koude dagen, vocht en wind is weer de tijd van het jaar dus de mutsen en sjaals gaan weer uit de kast.

We merken dan dat ons haar ook anders reageert, ons haar wordt statisch en minder glanzend. Gelukkig is er de Moroccanoil, die al deze problemen tegen gaat. Door de toevoeging van arganolie.

 

Zo hebben we een Moroccanoil treatment die ervoor zorgt dat het haar weer glad en glanzend wordt, er zijn twee varianten van de olie, één voor het fijne haar en één voor het dikke haar.

De Moroccanoil treatment wordt niet vet, en verzwaart het haar niet! Hierdoor krijgt u haar een prachtige glans.

De shampoos van Moroccanoil reinigen het haar op milde wijze en voeden het in één handeling. De producten van Moroccanoil bevatten arganolie, dat bekend staat om haar voedende en herstellende werking. Producten van Moroccanoil zijn in staat om het haar weer nieuw leven in te blazen en te herstellen.

 

Voor elk haartype is er een passende Moroccanoil shampoo. Zo is er de Moisture Repair Shampoo. Deze zachtreinigende formule helpt om beschadigd, en verzwakt haar te repareren. Deze shampoo is speciaal geschikt voor haar dat door kleuren of andere chemische behandelingen beschadigd is. De Moroccanoil Hydrating Shampoo is daarnaast speciaal voor uitgedroogd haar. Het is een intensief hydraterende shampoo welke droog haar zal herstellen.

 

Naast deze producten is er nog de Moroccanoil Extra Volume Shampoo verkrijgbaar. Dit is een gewichtloze shampoo welke het haar lift en er weer vol en levendig uit laat zien. Met deze shampoo creëert u ongekende volume. Tot slot is er de Moroccanoil Clarifying Shampoo. Dit is een diepreinigende shampoo welke het haar grondig reinigt om de natuurlijke glans naar boven te halen.

Bij de shampoo zijn ook conditioners verkrijgbaar. In combinatie geven deze producten een optimaal resultaat.

Moroccanoil is dierproefvrij!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!