shutterstock_170149799-w1200

Epileren van de wimpers en het verven van wimpers en wenkbrauwen.

In onze salon zijn wij in staat om kleine behandeling aan u gezicht te doen. Zoals het verzorgen van uw wimpers en wenkbrauwen. Deze relatieve kort durende behandeling verzorgen wij graag bij u.

Tijdens de pose tijd van uw kleur en/of verzorging kan dit gebeuren. Het geeft een verzorgd geheel na het knippen en kleuren van uw haren. Tevens versterkt het de kleur van uw haar, denk hierbij b.v. aan uw gekleurde haren waarbij het mooist is als uw wenkbrauwen een paar tinten donkerder zijn.

Door het epileren lijken uw wenkbrauwen gelift wat u zeer zeker een frisse en opener uitdrukking geeft in uw gezicht. Toch een nieuwe look wij geven u hierbij graag een kleine touch of make-up.

Wij werken dan ook met  LOOkX make-up welke bestaat uit zuivere en hightech make-up producten op basis van natuurlijke en biotechnologische werkstoffen. Daarnaast komt er twee keer per jaar een trendcollectie (met onder andere mascara, lipstick, oogschaduw, eyeliner) uit met high fashion kleuren en innovatieve producten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!