shutterstock_388616593-min

Complete Bruidsstyling

Jij gaat trouwen Gefeliciteerd

Graag willen wij jou helpen om van deze dag de mooiste dag van je leven te maken. Wij kunnen zorgen voor je haar en make-up passend bij je kleding, zodat je een fantastische start van de dag beleefd.

Als er één dag in jouw leven is dat je kiest voor de perfecte uitstraling, dan is het wel jullie huwelijksdag. Jurk, schoenen en sieraden, alles moet kloppen. Maar bovenal je kapsel en make-up moeten het maken! Zo kunnen wij toeleven naar jou dag.

Proefsessie

Allereerst beginnen we met het intakegesprek om het beeld te krijgen wat je voor ogen hebt. Tip: zoek zelf afbeeldingen op internet of in tijdschriften en neem die mee zo dat wij ook een goed beeld krijgen. Dit is een basis voor het overleg. Wat wil je wel en wat absoluut niet? Hoe ziet je jurk eruit? Welke sieraden? Etc. Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat jou haar en make-up een fantastisch geheel zullen vormen met je bruidskleding.

 

We kijken naar de vorm en de pluspunten in je gezicht. Nadat we hebben besloten wat het gehele plaatje gaat worden, gaan we aan de slag.

 

Er worden  foto’s gemaakt met hetgeen wat we besproken hebben. Het kleuren van de haren, epileren en verven van wimpers/wenkbrauwen doen we het liefst 3 dagen van te voren.

Bruidsmeisjes etc

Ook je moeder, schoonmoeder, (schoon)zusjes, bruidsmeisjes etc. kunnen terecht om er op uw dag op hun allermooist uit te zien. Dit graag van tevoren doorgeven. Wij kunnen daarnaast  de make-up en het haar van uw gasten of uw kinderen verzorgen. Geeft u dit bij de boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning. Voor een eenvoudige of uitgebreide manicure kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen voor dat u zich heerlijk even kunt ontspannen. Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor u besteld worden. En dan op de trouwdag dan moet het er staan. Deze dag gaan we wat besproken hebben perfectioneren of nog een beetje aanpassen want ruimte voor inbreng is er altijd. De begintijd kan altijd in overleg. We raden het echter wel aan om vroegtijdig aanwezig te zijn om eventuele tijdsdruk te voorkomen. Op uw trouwdag komen wij ook gewenst op locatie, of u nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem. Ga hier naar onze prijzen voor bruidsarrangementen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!