JE BENT OP JE MOOIST ALS JE STRAALT!

COMPLETE BRUIDSSTYLING

Je gaat trouwen, gefeliciteerd!

Op je trouwdag wil je er schitterend uitzien. Wij staan graag voor je klaar om je daarbij te helpen. Onze bruidsstylisten verzorgen je kapsel en make-up tot in detail. Daarbij laten we niks aan het toeval over. Ruim voor de grote dag kijken we welke styling het beste bij je past. Samen bespreken we al jouw wensen en laten we zien welke kapsels en make-up mooi combineren met je bruidskleding, haaraccessoires en sieraden.

Onze stylisten kunnen ook de styling van de gasten verzorgen, zoals jullie bruidsmeisjes of naaste familie.

Zo ziet iedereen er stralend uit op de grote dag!

PROEFSESSIE

Allereerst beginnen we met het intakegesprek om het beeld te krijgen wat je voor ogen hebt.

Dit is een basis voor het overleg. Wat wil je wel en wat absoluut niet? Hoe ziet je jurk eruit? Welke sieraden? Etc. Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat jou haar en make-up een fantastisch geheel zullen vormen met je bruidskleding.

We kijken naar de vorm en de pluspunten in je gezicht. Nadat we hebben besloten wat het gehele plaatje gaat worden, gaan we aan de slag.

Er worden foto’s gemaakt met hetgeen wat we besproken hebben. Het kleuren van de haren, epileren en verven van wimpers/wenkbrauwen doen we het liefst 3 dagen van te voren.

BRUIDSMEISJES ETC.

Je moeder, schoonmoeder, (schoon)zusjes, bruidsmeisjes etc. kunnen terecht om er op uw dag op hun allermooist uit te zien. Dit graag van tevoren doorgeven.

Wij kunnen daarnaast de make-up en het haar van uw gasten of uw kinderen verzorgen. Geeft u dit bij de boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning.

Voor een eenvoudige of uitgebreide manicure kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat u zich heerlijk even kunt ontspannen. Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor u besteld worden. En dan op de trouwdag dan moet het er staan.

Deze dag gaan we wat besproken hebben perfectioneren of nog een beetje aanpassen want ruimte voor inbreng is er altijd. De begintijd kan altijd in overleg. We raden het echter wel aan om vroegtijdig aanwezig te zijn om eventuele tijdsdruk te voorkomen.

Op uw trouwdag komen wij ook gewenst op locatie, of u nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET
TEAMHARRYHUMMEL!

JA, Ik wil mijn droom dag realiseren!

EEN AANTAL BRUIDEN AAN HET WOORD

Ilse Bijlsma- van weelden

“Op 2 juni 2017 was onze grote dag, een belangrijk onderdeel van die mooie dag was natuurlijk het haar en de make-up. Janny heeft dit voor mij verzorgd en ik was ontzettend blij met het resultaat.

Het begon al met de voorpret van het proefkapsel, er werd uitgebreid de tijd voor je genomen. Alle wensen werden doorgesproken. Op onze trouwdag is mijn haar weer op precies dezelfde manier gedaan. Ik werd volledig ontzorgd en alles ging heel soepel. Het was een hele fijne ervaring waar ik met veel plezier op terugkijk.

Ook mijn moeder en zusjes en een vriendin hebben hun haar en make-up laten doen, ook zij waren erg blij met het resultaat. Het was heel mooi om dit samen te mogen ervaren.”

Super bedankt, Janny van team Harry Hummel!

Monica Huldy

“Janny heeft mijn bruidskapsel en visagie verzorgt op een van de mooiste dagen van mijn leven. Mijn man en ik zijn in het Tsjerkje getrouwd, zelf wonen wij in Zoetermeer.

Na leuk en snel contact in de voorbereidingen hebben we een aantal weken van de te voren een dag gepland voor het proefkapsel en make-up. Janny snapte snel wat ik voor ogen had. Door de goede aanpak en handige tips had ik gelijk al een super goed gevoel. Als ik in de buurt had gewoond was ik zeker terug gekomen naar team Harry Hummel.

Op de dag zelf was Janny ook erg relaxed, ze is leuk in de omgang. Een gezellig onderdeel van een mooie dag.”

Ik heb mijzelf zien veranderen in een echte bruid en het resultaat was prachtig!

TARIEVEN

Basis bruids arrangement

Intake +
Proefkapsel +
Bruidskapsel +

Proef Make-up
Bruids Make-up
Wenkbrauwen/wimpers verven
Epileren wenkbrauwen

€207,-

Compleet bruids arrangement

Intake +
Proefkapsel +
Bruidskapsel +
Proef Make-up +
Bruids Make-up +

Wenkbrauwen/wimpers verven
Epileren wenkbrauwen

€285,-

Luxe bruids arrangement

Intake +
Proefkapsel +
Bruidskapsel +
Proef Make-up +
Bruids Make-up +
Wenkbrauwen/wimpers verven +
Epileren wenkbrauwen +


€314,-

Exclusief Balmain arrangement

Intake +
Proefkapsel van Balmain +
Bruidskapsel van Balmain +
Proef Make-up +
Bruids Make-up +
Wenkbrauwen/wimpers verven +
Epileren wenkbrauwen +


prijs op aanvraag

Contact:

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Google Maps:

Openingstijden

Maandag:    13:30 – 20:00 uur
Dinsdag:      08:30 – 18:00 uur
Woensdag:  08:30 – 18:00 uur
Donderdag: 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag:         08:30 – 21:00 uur
Zaterdag:     08:30 – 16:30 uur *

* Zaterdagmiddag van 13:00 – 16:30 uur
wordt u geholpen zonder afspraak.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!