ALTIJD AL LANGER HAAR WILLEN HEBBEN?? HET KAN NU!

 In Blog

NIEUW REDKEN EXTREME LENGTH SEALER VOOR GESPLETEN PUNTEN

altijd al langer haar willen hebben?? het kan nu!

Redken introduceert 2 nieuwe producten: de Extreme Length Primer en de Extreme Length Sealer. Deze 2 nieuwe producten helpen bij het behalen van de maximale haarlengte en gaan haarbreuk tegen.

De Extreme Length Sealer van Redken is een magische haarlijm in een tube.

Bij chemisch behandeld haar zijn de proteïne-verbindingen ‘gebroken,’ waardoor het haar poreus en beschadigd wordt. Zo krijg je dus ook gespleten punten.

De Extreme Length Sealer is een soort ‘proteïne-opvuller’. Deze Sealer bevat de vitamine Biotine, een vitamine die de celverdeling stimuleert.
Onderaan de tube zit een borsteltje die er voor zorgt dat u het product gemakkelijk kunt aanbrengen.Het hydrateert je haar, maakt het sterker en laat het er gezonder en glanzender uitzien.

Het product kan op nat en op droog haar worden aangebracht. Als het product eenmaal aangebracht is, ziet het haar er meteen beter uit.

Het werkt geweldig tegen haren die alle kanten op staan of een eigen wil hebben.

Het tubetje is voorzien van een handige applicator, zodat het makkelijk aan te brengen is.

De primer is een behandeling die uitgespoeld dient te worden. Het product gebruikt u na het wassen, en kan dagelijks gebruikt worden. De Sealer hoeft u maar één keer per week te gebruiken.

Je zult het verschil direct merken, de combinatie tussen deze twee producten zorgt dat het haar sterker blijft en minder snel afbreekt.

Wij adviseren je graag!

ExtremeLength_Secondary_ProductInSitu1_Large_RGB

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!