Heb jij last van droog en onhandelbaar haar na de zomer?

 In Blog

Droog en onhandelbaar haar na de zomer?

 

Is je haar droog en pluizig, touwig, flossig en gebleekt? Wanneer je tijdens de zomer veel tijd buiten hebt doorgebracht is de kans groot dat je haar beschadigd is. Zeker na zo’n superhete zomer heeft je haar veel te lijden. Als je veel aan het strand hebt gelegen zijn je haren (te) veel aan warmte en wind blootgesteld waardoor ze zijn uitgedroogd. Daar komt nog bij dat resten zout en zand je haar mogelijk nog verder hebben beschadigd. Mits je deze zomer de color exstend sun lijn hebt gebruikt.

Chloor (zwemwater!) en UV-licht (zon) bleken je haar waardoor het enkele tinten lichter is geworden. Hierdoor is na de zomer je haar veranderd in een grote droge bos onhandelbaar touw.  Wat moet je doen om de schade te herstellen?

Een goede shampoo en vooral conditioner zijn de basis. Ze reinigen het haar niet alleen, maar zorgen tegelijkertijd voor extra bescherming, de treatments zijn ook niet weg te denken uit je badkamer deze herstellen beschadigd haar. onthoud wel dat conditioners, crèmespoelingen  altijd een tijdelijke werking hebben. Bijhouden is dus het motto!

Een behandeling die echt het haar voor langere periode kan herstellen is de Redken chemistry, hieronder vind u de link voor meer informatie.https://www.teamharryhummel.nl/redken-chemistry/

Ook is het heel belangrijk om na de zomer toch zeker even droge punten uit je haar te knippen, dit zorgt dat je haar niet snel afbreekt en het zal gelijk een gezonder aanzien geven.

 

Gezond haar is een goed uitgangspunt voor een nieuwe herfst coupe!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

nieuwsbrief-pop-up

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!